Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kar ve çiçek görmek

Rüyada kar ve çiçek görmek

Rüyada kar ve çiçek görmek mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kar ve çiçek gördüyseniz:

  • Esnek olunması durumunda ise, sorunlar veya sorunlu durumlar daha rahar özülebilir.

Rüyada kar üstünde çiçek görmek maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına delalet eder.

Rüyada kar çiçeği görmek ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, mesai saatlerinin de uzun olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kar ve çiçek görmek sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kar üzerinde çiçek görmek iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına delalet eder.

Rüyada kar içinde çiçek görmek alım gücünün artmasına, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, muradının gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada karnını yarmak adımlarını daha sağlam atacağına, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına yorulur.

Rüyada kar üzerinde namaz kılmak eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, gün yüzü görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada karla karışık yağmur görmek insanlarla uyumunun artacağına, yollarının açılacağına, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments