Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını kesmek

Rüyada arkadaşını kesmek

Rüyada arkadaşını kesmek ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, küs kimselerin barışacağına, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını kesmek gördüyseniz:

  • Harcamalarınız oldukça artacaktır, maddi gelirinizin üstünde bazı borçlara girmiş oabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının kolunu kesmek sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının boğazını kesmek alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, makamının artacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşın saçını kesmek yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşımın saçını kesmek bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, maddi zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının saç kesmek kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, borçların yakın zaman içinde biteceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının kafasını kesmek kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının elini kesmek mutlu olunacağına, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının tırnağını kesmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments