Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşın saçını kesmek

Rüyada arkadaşın saçını kesmek

Rüyada arkadaşın saçını kesmek kazançların artacağına, alınganlıkların hasıl olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, yenileceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına inanılır.

Rüyada arkadaşın saçını kesmek gördüyseniz:

  • Biraz romantizm aşk hayatınıza iyi gelebilir.

Rüyada arkadaşın saçını kesmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine yorulur.

Rüyada arkadaşımın saçını kesmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının saç kesmek muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaş kesmek zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına, darlığa düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının boğazını kesmek yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, hayırlı haberler alınacağına, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının kolunu kesmek ömrün uzun olmasına, böylece yüzünün güleceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının tırnağını kesmek oğlu evli ise boşanacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, maddi olarak çok huzurlu olunacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının kafasını kesmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, sürekli dua alarak yaşayacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments