Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplumbağı görmek

Rüyada kaplumbağı görmek

Rüyada kaplumbağı görmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, hata yapılacağına, ona özlemle sarılacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, büyük başarıya ulaşılacağına, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına delalet eder.

Rüyada kaplumbağı gördüyseniz:

  • Bazı kıskanç kişiler sizi engelleyebilir.

Rüyada kabeyi tavaf edememek bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine işaret eder.

Rüyada kabeye elini sürmek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kabenin kokusunu duymak sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına inanılır.

Rüyada köpeğin ağzını kapatmak çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada ölüyü kabre koymak hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına rivayet eder.

Rüyada gözünü kapatmak iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, ipliklerini pazara çıkaracağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına delalettir.

Rüyada her yerin karla kaplı olduğunu görmek iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Rüyada baş kapatmak kazancının günden güne düşeceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments