Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baş kapatmak

Rüyada baş kapatmak

Rüyada baş kapatmak aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, düzenli bir işe girileceğine, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına rivayet eder.

Rüyada baş kapatmak gördüyseniz:

  • Siz ne kadar ciddiye almazsanız o kadar geçici olacaklar.

Rüyada birinin başını kapattığını görmek hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada başını kapatmak büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, düşman malından yemeye, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başını kapatıp açmak eğlenceli ortamlara gireceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına işarettir.

Rüyada baş kapatmak sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, parasına da para ekleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başını kapattığını görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka birinin başını kapattığını görmek uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, sevinç dolu haberler alacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine rivayet eder.

Rüyada kabeyi ziyaret etmek sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına delalettir.

Rüyada kabrin içini görmek sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments