Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi ve kaplumbağa görmek

Rüyada kedi ve kaplumbağa görmek

Rüyada kedi ve kaplumbağa görmek tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, yenisinin başlayacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına inanılır.

Rüyada kedi ve kaplumbağa gördüyseniz:

  • Sonradan pişman olacağınız sözler söylemenin bedelleri olabilir.

Rüyada kedi ve kaplumbağa görmek kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada kaplumbağa ve kedi görmek yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine işaret eder.

Rüyada kaplumbağaların çiftleştiğini görmek uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, mutluluk ve başarı getireceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına delalettir.

Rüyada kaplumbağanın saldırdığını görmek sorunlarını bu sayede çözeceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine yorulur.

Rüyada kaplumbağa pisliği görmek kalbini tekrar hayata açacağına, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada falda kaplumbağa görmek arzu ve isteklerine kavuşacağına, sorunların çözüleceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı kaplumbağa görmek talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine delalet eder.

Rüyada kaplumbağa yavrularını görmek ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments