Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplumbağa sevmek

Rüyada kaplumbağa sevmek

Rüyada kaplumbağa sevmek gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, iç dünyasında rahata kavuşacağına, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine rivayet eder.

Rüyada kaplumbağa sevmek gördüyseniz:

  • Kulaktan dolma bilgilere dayalı kararlar almamalısınız.

Rüyada kaplumbağa sevmek aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada deniz kaplumbağası sevmek acılarını ve kederlerini içine atacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına rivayet eder.

Rüyada kaplumbağa ve tavşan görmek borç ödemeye, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına delalet eder.

Rüyada ufak kaplumbağa görmek gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada erkek kaplumbağa görmek darlığa düşmeyeceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına, çocuk sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada turuncu kaplumbağa görmek sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına işarettir.

Rüyada kaplumbağa öldürmek hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada kaplumbağa ısırmak kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments