Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanan kaplumbağa görmek

Rüyada yanan kaplumbağa görmek

Rüyada yanan kaplumbağa görmek kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, gitmediği yerlere gideceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine delalettir.

Rüyada yanan kaplumbağa gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı kişilere net davranabilir ya da net davranmalarını isteyebilirsiniz.

Rüyada yanan kaplumbağa görmek sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, aynı karşılığı alamayacağına yorulur.

Rüyada ağaçta kaplumbağa görmek anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına delalet eder.

Rüyada denizde kaplumbağa görmek mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, çok büyük kısmetler kazanacağına, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada yavru su kaplumbağası görmek sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, sevdiği birini kırmaya, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine işaret eder.

Rüyada başında kaplumbağa görmek elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada deniz kenarında kaplumbağa görmek çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, geniş bir rızka kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada suda yüzen kaplumbağa görmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaplumbağa kolyesi görmek ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, bayram tadında bir ömür geçireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments