Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplumbağa gözü görmek

Rüyada kaplumbağa gözü görmek

Rüyada kaplumbağa gözü görmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kaplumbağa gözü gördüyseniz:

  • Kendiniz alkol kullanmasanız bile alkol ya da diğer maddeleri kullanan kimselerden gelebilecek olan zararlara karşı dikkatli olmanız gerekiyor.

Rüyada kaplumbağa gözü görmek başarılarının devamının geleceğine, hayal gibi bir hayat yaşayacağına, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine işaret eder.

Rüyada kaplumbağa sürüsü görmek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaplumbağayı kurtarmak başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada hasta kaplumbağa görmek tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına alamet eder.

Rüyada kaplumbağa kabuğu görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada konuşan kaplumbağa görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş kaplumbağa görmek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, insanlar tarafından tanınacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanmış kaplumbağa görmek huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments