Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir arkadaşın kapandığını görmek

Rüyada bir arkadaşın kapandığını görmek

Rüyada bir arkadaşın kapandığını görmek başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, sağlığının da bozulacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına delalettir.

Rüyada bir arkadaşın kapandığını gördüyseniz:

  • Kadınsanız sevdiğiniz kimsenin çok istediğiniz bir davranışıyla karşılaşacaksınız.

Rüyada arkadaşımın kapandığını görmek bolluğa ve berekete kavuşacağına, ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını kapanmış görmek çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşın kapandığını görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının kapandığını görmek çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşın kapandığını görmek kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir arkadaşının kapandığını görmek maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada açık bir insanın kapandığını görmek başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına delalet eder.

Rüyada ayaklarına kapanmak eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, huzurunun yerine geleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments