Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplıcada yıkanmak

Rüyada kaplıcada yıkanmak

Rüyada kaplıcada yıkanmak sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaplıcada yıkanmak gördüyseniz:

  • Size imkansızı vaat eden kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kendini kaplıcada görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada kaplıcada balık görmek kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, kısmetinin ve bahtının kapanacağına, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına işarettir.

Rüyada kaplıca suyu görmek elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, çok yorulacağına tabir olunur.

Rüyada kaplıcaları görmek hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, başarılarını ispat edeceğine, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına rivayet eder.

Rüyada kaplıca havuzunda yüzmek yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sıcak kaplıca görmek hayatının kötüleşmeye başlayacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına delalet eder.

Rüyada kaplıcada yıkanmak ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, zenginliğe kavuşulacağına, daha çok dünya malı edineceğine inanılır.

Rüyada kaplıca görmek hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, de zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments