Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplıca suyu görmek

Rüyada kaplıca suyu görmek

Rüyada kaplıca suyu görmek gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, inancının eksileceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına delalet eder.

Rüyada kaplıca suyu gördüyseniz:

  • Dürüst fikir ya da değerlendirmeleriniz değerli, gerçekçi ya da haklı olabilir.

Rüyada kaplıca suyu görmek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine inanılır.

Rüyada kaplıcada balık görmek yokluk içine düşeceğine, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Rüyada kaplıcada yüzmek yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına yorulur.

Rüyada kaplıca görmek güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına alamet eder.

Rüyada kendini kaplıcada görmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, işlere nazar değeceğine, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaplıca havuzunda yüzmek tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kaplıcada yıkanmak istediği başarıyı göstereceğine, yarardan çok zarar getireceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına delalettir.

Rüyada kaplıcaları görmek ancak daha sonra sorunların aşılacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments