Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini kaplıcada görmek

Rüyada kendini kaplıcada görmek

Rüyada kendini kaplıcada görmek beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, küslerin barışacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine inanılır.

Rüyada kendini kaplıcada gördüyseniz:

  • Ev hayatınızı güzelleştirmek için yeteneklerinizi kullanmanız sizi evden yönetilebilecek yeni maceralara yönlendirebilir.

Rüyada kaplıcada yüzmek kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaplıca havuzunda yüzmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına inanılır.

Rüyada kaplıca görmek büyük fırsatların kapısını açacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına delalet eder.

Rüyada kendini kaplıcada görmek borçlanacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına inanılır.

Rüyada kaplıcada balık görmek uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine işarettir.

Rüyada kaplıcaları görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına delalettir.

Rüyada sıcak kaplıca görmek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına delalet eder.

Rüyada kaplıcada yıkanmak daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments