Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıcak kaplıca görmek

Rüyada sıcak kaplıca görmek

Rüyada sıcak kaplıca görmek iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada sıcak kaplıca gördüyseniz:

  • Kulaktan dolma bilgilerin sizi sinirlendirmesine izin vermeyin.

Rüyada sıcak kaplıca görmek verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine işarettir.

Rüyada kaplıcada balık görmek hayırlı bazı adımlar atacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada kaplıca suyu görmek hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, eve kapanıp, kendine döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaplıca havuzunda yüzmek haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, sorunlarının da son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaplıcada yüzmek kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına delalettir.

Rüyada kendini kaplıcada görmek aile saadetinin de artacağına, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada kaplıcaları görmek uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, sağlığının da yerine geleceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaplıcada yıkanmak ortaya bazı projeler koyacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments