Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplıca görmek

Rüyada kaplıca görmek

Rüyada kaplıca görmek büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, zenginleşeceğine, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaplıca gördüyseniz:

  • Olayların ya da gelişmelerin iyi tarafları da var.

Rüyada kaplıca görmek hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, hayırlı bir karar verileceğine rivayet eder.

Rüyada kaplıcada yüzmek rızkın çoğalacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına delalet eder.

Rüyada kaplıcada balık görmek verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine işaret eder.

Rüyada kendini kaplıcada görmek rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına inanılır.

Rüyada kaplıca havuzunda yüzmek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, özgüveninde artış yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sıcak kaplıca görmek gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada kaplıcada yıkanmak rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada kaplıca suyu görmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments