Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplandan korkmak

Rüyada kaplandan korkmak

Rüyada kaplandan korkmak çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına rivayet eder.

Rüyada kaplandan korkmak gördüyseniz:

  • Doğru etki yaratmanız durumunda fırsatlar ard arda ortaya çıkabilir.

Rüyada kaplandan korkmak yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, size başarı getirecek adımlar atmanıza delalet etmektedir.

Rüyada kaplan kesmek çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaplan gözü mek sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada ormanda kaplan görmek çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada aslan veya kaplan görmek çok sevinçli olaylar yaşayacağına, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına işarettir.

Rüyada kaplan ve yavrularını görmek bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, şifa ve moral bulacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine delalet eder.

Rüyada beyaz kaplan sevmek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaplan beslediğini görmek düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments