Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplan öldürdüğünü görmek

Rüyada kaplan öldürdüğünü görmek

Rüyada kaplan öldürdüğünü görmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaplan öldürdüğünü gördüyseniz:

  • Anlayamadığınız durumları netleştirmek veya anlamakta zorluk çektiğiniz kişileri daha iyi anlayabilmek için diğerlerinden tavsiye almak veya fikir danışmak isteyebilirsiniz.

Rüyada kaplanın öldüğünü görmek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaplan öldürmek düşmanlarını alt edeceğine, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, kalben çok rahat edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaplan öldürdüğünü görmek mutlu günler yaşanacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada kaplan tarafından öldürülmek çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına delalettir.

Rüyada yavru kaplan görmek kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada uysal kaplan görmek adının tüm dünyaya yayılacağına, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına inanılır.

Rüyada kaplana sarılmak işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, hafifleyeceğine, şifa bulacağına, daha kötü günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafeste kaplan görmek girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments