Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplan öpmek

Rüyada kaplan öpmek

Rüyada kaplan öpmek dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kaplan öpmek gördüyseniz:

  • Elinizdeki bazı imkanlardan çevrenizin faydalanmasına izin vererek önemli artı puanlar kazanmanız olasıdır.Maddi açıdan, varolan sorunlarınızı çözümlemek amacıyla bulunacağınız girişimlerden zarar görebilirsiniz.

Rüyada kaplan öpmek yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada kaplanla boğuşmak sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, dedikodu edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaplan pençesi görmek sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, hayattan yana umudunun kırılacağına işaret eder.

Rüyada kaplan yavrusu görmek işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine delalettir.

Rüyada evde aslan kaplan görmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, gönül kapılarının açılacağına inanılır.

Rüyada kükreyen kaplan görmek hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, dileklerin gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada siyah kaplan görmek sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaplan ve kedi görmek işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, tüm sorunlarının biteceğine, yüklü miktarda para kazanacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments