Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinde kaplan görmek

Rüyada evinde kaplan görmek

Rüyada evinde kaplan görmek sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına işaret etmektedir.

Rüyada evinde kaplan gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ilgilendiren konularda dikkatli hareket etmeniz gerekiyor.

Rüyada evinde kaplan görmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına rivayet eder.

Rüyada evin içinde kaplan görmek kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaplan okşamak maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, iyi ruh halinin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada siyah kaplan görmek gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada köpek ve kaplan görmek isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, işlerin yavaşlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaplan pençesi görmek esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına alamet eder.

Rüyada kaplan postu görmek sevgisinin artacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına inanılır.

Rüyada kaplan öpmek sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments