Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplan beslediğini görmek

Rüyada kaplan beslediğini görmek

Rüyada kaplan beslediğini görmek rakiplerine karşı güç elde edeceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, kendisini yıpratacağına, rızık elde edeceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaplan beslediğini gördüyseniz:

  • Belli kararlar almadan önce uzun uzun düşünmelisiniz.

Rüyada evde kaplan beslemek yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine tabir olunur.

Rüyada kaplan yavrusu beslemek sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, dinden çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaplan beslediğini görmek yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına rivayet eder.

Rüyada yavru kaplan beslemek sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaplan beslemek paslı bir çiviye basabileceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada aslan kaplan görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, büyük başarılara kazanılacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına işarettir.

Rüyada aslan kaplan köpek görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına işarettir.

Rüyada kanatlı kaplan görmek ana baba dualarının alınacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments