Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplan gözü mek

Rüyada kaplan gözü mek

Rüyada kaplan gözü mek işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, zarar edilen işlerde kara geçileceğine, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada kaplan gözü mek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda kıpırdanmalar söz konusu olabilir.

Rüyada kaplan gözü taşı görmek bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaplan gözü mek kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kaplanın kovaladığını görmek sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada kurt ve kaplan görmek anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz kaplan sevmek aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine işaret eder.

Rüyada kaplanın kovalaması görmek peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına işarettir.

Rüyada kaplan ve yavrularını görmek yapılan ahlaksız davranışlara, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, rahat nefes alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaplanla dövüşmek çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, yanlış işler yapacağına, tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments