Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplan kesmek

Rüyada kaplan kesmek

Rüyada kaplan kesmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, psikolojik sorunların geride kalacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, işlerin devam edeceğine alamet eder.

Rüyada kaplan kesmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren konularda yaratıcı fikirleriniz var.

Rüyada kaplan kesmek huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına delalet eder.

Rüyada kaplan tarafından kovalanmak çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, yüzünde güller açacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kaplan yavrusu görmek kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine inanılır.

Rüyada aslan kaplan ayı görmek güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına inanılır.

Rüyada gökyüzünde kaplan görmek üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine alamet eder.

Rüyada evde aslan kaplan görmek daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, çok iyi işler ortaya konacağına delalet eder.

Rüyada kaplanla oyun oynamak işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada kaplan avlamak sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, keyfe ve neşeye kavuşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments