Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapıyı tutmak

Rüyada kapıyı tutmak

Rüyada kapıyı tutmak yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada kapıyı tutmak gördüyseniz:

  • Evde bazı değişiklikler yapılabilir.

Rüyada kapıyı tutmak çok yüksek mevkilerde bulunacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada kapı tutmak şansının ve bahtının açık olacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş dedenin elini tutmak rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, insanların takdirine mazhar olacağına alamet eder.

Rüyada mezgit tutmak sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada bir erkek elini tutmak itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada düşen birini tutmak bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına delalet eder.

Rüyada avuçla balık tutmak maddi anlamda refahının yerinde olacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada ölen eşinin elini tutmak çocuklar gibi şen olacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments