Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlik çalmak

Rüyada gelinlik çalmak

Rüyada gelinlik çalmak kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, uzun yıllar yaşayacağına, rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, tartışmaların sona ereceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına delalettir.

Rüyada gelinlik çalmak gördüyseniz:

  • Hatta, bazı konularda değişiklikler yapma gereği duyulabilir.

Rüyada gelinlik çalmak yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada elbise çaldırmak sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada kuru üzüm çalmak üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine delalet eder.

Rüyada tuzluk çalmak hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına yorulur.

Rüyada ceketini çaldırmak rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada ördek çalmak maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada cüzdanından para çaldığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ıslık çaldığını görmek sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, pişman olacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments