Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapıyı açmak

Rüyada kapıyı açmak

Rüyada kapıyı açmak rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, dertlerinden arınacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, dualarının karşılığını göreceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapıyı açmak gördüyseniz:

  • Akşamüstü saatlerine hassasiyet oluşturan durumlar var.

Rüyada beyaz bir kapı açmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, işlerinden feragat edeceğine, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına işarettir.

Rüyada üç kapı açmak sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada tuvalet kapısı açmak Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, kısmetlerin azalacağına rivayet eder.

Rüyada evin kapısını anahtarla açmak kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok kapı açmak eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, yükünün hafifleyeceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine yorulur.

Rüyada açılmayan kapıyı açmak keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, yaşamın daha kolay hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ahşap kapı açmak hayatından nefret duygusunu atacağına, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada anahtarla araba kapısı açmak hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments