Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapıya tırmanmak

Rüyada kapıya tırmanmak

Rüyada kapıya tırmanmak büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, yüksek tahsil yapacağına, dertlerinin şifasını bulacağına, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, kazancının artacağına,, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapıya tırmanmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde kırgınlıklar olabilir.

Rüyada kapıya tırmanmak ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, en yüksek makamlara oturacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine tabir olunur.

Rüyada demir kapıya tırmanmak çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, hikmete kavuşacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir tırmanmak malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, rahat bir döneme gireceğine, çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yukarıya tırmanmak ün ve itibar sahibi olacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuma tırmanmak tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına alamet eder.

Rüyada yüksek bi yere tırmanmak teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına delalettir.

Rüyada dağa tırmanmak ve inmek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına yorulur.

Rüyada iple tırmanmak iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments