Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapıya bakmak

Rüyada kapıya bakmak

Rüyada kapıya bakmak sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, yaşamın belli bir düzene oturacağına, başarıya ulaşacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, asla gururundan ödün vermeyeceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sakin ve güzel bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada kapıya bakmak gördüyseniz:

  • İlişkinize durduğu yerde zarar verebilirsiniz.

Rüyada kapı arasından bakmak uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapıdan bakmak büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına delalet eder.

Rüyada kapı dürbününden bakmak kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına işarettir.

Rüyada kapı deliğinden bakmak daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, kendisini geliştireceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapı aralığından bakmak tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, hayatının yolunda gideceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine delalet eder.

Rüyada kapı gözünden bakmak olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, rahatının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada kapıya bakmak elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine delalet eder.

Rüyada kapının altından bakmak yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, bazı iş birlikleri yapacağına, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments