Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapıdan bakmak

Rüyada kapıdan bakmak

Rüyada kapıdan bakmak yolunun ve geleceğinin açık olacağına, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, büyük başarılar kazanacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, büyük başarılara işlere imza atılacağına işarettir.

Rüyada kapıdan bakmak gördüyseniz:

  • Size yeni görev, sorumluluk veya yük yüklemeye çalışan ya da sizi yavaşlatan kişiler olabilir.

Rüyada kapı deliğinden bakmak daha fazla yakınlaşacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına işaret eder.

Rüyada kapıdan bakmak işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, hafifleyeceğine, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına inanılır.

Rüyada kapı aralığından bakmak yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına işarettir.

Rüyada kapı dürbününden bakmak yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine tabir olunur.

Rüyada kapıya bakmak bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada kapının altından bakmak rahatlayacağına, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine yorulur.

Rüyada kapı gözünden bakmak sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, şansın kapanacağına, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapı arasından bakmak zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments