Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı aralığından bakmak

Rüyada kapı aralığından bakmak

Rüyada kapı aralığından bakmak işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, çok zor bir duruma düşeceğine, karanlık kişilerle muhatap olacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına delalettir.

Rüyada kapı aralığından bakmak gördüyseniz:

  • Biraz azimle çok yol alacaksınız.

Rüyada kapı aralığından bakmak üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük bir üzüntü yaşayacağına delalettir.

Rüyada aralıklı kapı görmek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına delalet eder.

Rüyada kapının aralık olduğunu görmek bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına işarettir.

Rüyada evin kapısını aralık görmek çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada aralık kapı görmek insanlara olan güvenini kaybedeceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapıyı aralık görmek kendini garantiye alarak harekete edeceğine, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada kapı aralık görmek yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, umutlarının çoğalacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapı aralığı görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments