Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapıyı değiştirmek

Rüyada kapıyı değiştirmek

Rüyada kapıyı değiştirmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, sorunların tek kalemde silineceğine, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapıyı değiştirmek gördüyseniz:

  • Belli işlerinizi veya planlarınızı yürürlüğe koyma ya da ilerletme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Rüyada kapının değiştiğini görmek güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine yorulur.

Rüyada kapı kiliti değiştirmek yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, istemediği halde borçlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada dış kapıyı değiştirmek kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına inanılır.

Rüyada kapıyı değiştirmek zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına alamet eder.

Rüyada kapı kilidini değiştirmek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine delalet etmektedir.

Rüyada ev kapısını değiştirmek eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına delalet eder.

Rüyada evinin kapısının değiştiğini görmek karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına işarettir.

Rüyada kapı değiştiğini görmek işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments