Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı önünde kedi görmek

Rüyada kapı önünde kedi görmek

Rüyada kapı önünde kedi görmek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, insanların alım gücünün azalacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, küs arkadaşların barışacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapı önünde kedi gördüyseniz:

  • Bir münakaşaya karışmanız ya da aşırı gayret sarfetmeniz gereken bir işe girişmeniz olasıdır.

Rüyada kapının önünde kedi görmek çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, yeni bir çevre edinileceğine delalet eder.

Rüyada kapı önünde kedi görmek kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına alamet eder.

Rüyada kapı önünde ayakkabı görmek ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına alamet eder.

Rüyada kapının önünde siyah ayakkabı görmek atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına tabir olunur.

Rüyada kapının önünde terlik görmek sağlık sorunlarının biteceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına işarettir.

Rüyada kapının önünde beklemek uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine işaret eder.

Rüyada kapının önünü süpürdüğünü görmek sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, mevki kaybına uğrayacağına, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına delalettir.

Rüyada kapı önünde durmak verilen emeğin boşa çıkmayacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments