Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapının önünü görmek

Rüyada kapının önünü görmek

Rüyada kapının önünü görmek zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, tamamen içine kapanacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapının önünü gördüyseniz:

  • Hiçbir konuda aşırılığa kaçmamaya çalışmalısınız.

Rüyada kapı önünde beklemek planların aksayacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapının önünde durmak ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına rivayet eder.

Rüyada kapının önünü yıkamak eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine alamet eder.

Rüyada kapının önünde birçok ayakkabı görmek isteklerini yerine getireceğine, kavgaların büyüyeceğine, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına alamet eder.

Rüyada kapının önünde düğün görmek şansa, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına işarettir.

Rüyada kapı önünde ayakkabı görmek hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, ekmeğin ve paranın da artacağına inanılır.

Rüyada kapı önünü silmek sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapı önünde çok ayakkabı görmek yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, moralinin yerine geleceğine, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments