Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapının düştüğünü görmek

Rüyada kapının düştüğünü görmek

Rüyada kapının düştüğünü görmek en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine işaret eder.

Rüyada kapının düştüğünü gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz baskı altında olabilir veya sizin ilişkiyle ilgili fikirleriniz değişebilir.

Rüyada kapının düştüğünü görmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin kapısını beyaz görmek hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada açık ev kapısı görmek alacaklarını tahsil edeceğine, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada kendi evinin kapısını görmek hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada kapının önünde eşya görmek zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına tabir olunur.

Rüyada cam kapı açmak yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına işarettir.

Rüyada eski evin kapısını görmek mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapıda terlik görmek yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, güzel zamanlar geçireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments