Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefon çaldığını duymak

Rüyada telefon çaldığını duymak

Rüyada telefon çaldığını duymak yanlış giden işlerin düzeltileceğine, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, daha fazla gelir elde edeceğine, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, net bir bakış açısı kazanacağına, yeni kişilerle tanışacağına, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada telefon çaldığını duymak gördüyseniz:

  • Planlarınızı bozmak isteyen kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada telefon çaldığını duymak içini açmaya karar vereceğine, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına işaret etmektedir.

Rüyada telefon ve cüzdan çaldırmak keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, yaşanan yokluğun biteceğine rivayet eder.

Rüyada cep telefonunun çaldığını görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, yoksulluğa delalettir.

Rüyada telefon çaldırdığını görmek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına yorulur.

Rüyada başkasının telefonunu çalmak herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına inanılır.

Rüyada telefonunu çaldırmak maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada telefonunun çaldığını görmek kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına delalettir.

Rüyada telefonu çaldırmak işsizin iş bulacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments