Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada terlikle dolaşmak

Rüyada terlikle dolaşmak

Rüyada terlikle dolaşmak bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına inanılır.

Rüyada terlikle dolaşmak gördüyseniz:

  • Bir ilişki ya da ortaklık gelecek vaat ediyor.

Rüyada terlikle dolaşmak karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada dağlarda dolaşmak sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde dolaşmak ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada karda dolaşmak işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, gelişmelerin olacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine alamet eder.

Rüyada bir şehirde dolaşmak kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada yalınayak dolaşmak zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına alamet eder.

Rüyada ayakkabısız çorapla dolaşmak sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada odalarda dolaşmak sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments