Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada araba tamiri yapmak

Rüyada araba tamiri yapmak

Rüyada araba tamiri yapmak sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, istediği oranda da eğleneceğine alamet eder.

Rüyada araba tamiri yapmak gördüyseniz:

  • Evinize veya sevdiğiz kişilerle ilişkilerinizle ilgili geliştirici aktivitelere odaklanmanızda fayda var.

Rüyada araba tamiri yapmak kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına delalettir.

Rüyada araba tamiri görmek evlatlarından hayır bulacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski araba tamir ettirmek sağlık ve şifa bulacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada arabayı tamir ettirmek yaşam standartlarının da yükseleceğine, her anlamda güçleneceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada araba tamir ettiğini görmek sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada arabayı tamir etmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arabayı tamire vermek iyileşeceğine, ferahlayacağına, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada araba tamircisi görmek kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments