Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini taşla dövmek

Rüyada birini taşla dövmek

Rüyada birini taşla dövmek onların mutluluğu için kendisini adayacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına inanılır.

Rüyada birini taşla dövmek gördüyseniz:

  • Her şeyi son derece kolaylaştıracak olan buluş veya fikirler üretmeniz mümkündür.

Rüyada birini taşla dövmek bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, parasının ve malının çoğalacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada taşla adam dövmek çareye ve çözüme ulaşacağına, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına delalettir.

Rüyada taşla dövmek zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, makam ve söz sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birini dövmek rahat şekilde yaşayacağına, çok para kazanılacağına, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına delalettir.

Rüyada domuzu dövmek az çalışarak çok gezeceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına işarettir.

Rüyada kaynanayı dövmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, güven kaybına uğrayacağına, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına delalet eder.

Rüyada adamı dövmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine inanılır.

Rüyada ayı dövmek karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments