Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biri dövmek

Rüyada biri dövmek

Rüyada biri dövmek çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, çoluk çocuğa karışacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada biri dövmek gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki gereksiz yükleri atıp hafifleme konusunda karşı konulmaz bir istek duyabilirsiniz.

Rüyada sevdiğini dövdüğünü görmek eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, verilen emeklerin karşılığının alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada sınıf arkadaşını dövmek karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada babasının annesini dövdüğünü görmek rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi oğlunu dövmek çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir bayanı dövmek özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına rivayet eder.

Rüyada bir arkadaşını dövdüğünü görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına rivayet eder.

Rüyada kızını tokatla dövmek ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına işarettir.

Rüyada oklavayla birini dövmek keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments