Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulağı delik görmek

Rüyada kulağı delik görmek

Rüyada kulağı delik görmek sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülerin biteceğine, aradaki buzları eriteceğine, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, işlerine dört elle sarılacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, daha fazla para kazanacağına inanılır.

Rüyada kulağı delik gördüyseniz:

  • Kısa bir seyahat, bir ziyaret ya da fiziksel veya mental rekabet içeren aktiviteler keyfinizi yerine getirebilir.

Rüyada kulağının delik olduğunu görmek maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine rivayet eder.

Rüyada kulağı delik görmek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine alamet eder.

Rüyada kulak deliği görmek günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine işaret eder.

Rüyada delik kulak görmek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, mali olarak sıkıntıya düşeceğine delalettir.

Rüyada kulağında delik görmek eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada kulakta delik görmek düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, içinin ferahlayacağına tabir olunur.

Rüyada kulağını delik görmek gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına alamet eder.

Rüyada delik terlik görmek yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments