Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havanın kapalı olduğunu görmek

Rüyada havanın kapalı olduğunu görmek

Rüyada havanın kapalı olduğunu görmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, iyi halini yitireceğine, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına rivayet eder.

Rüyada havanın kapalı olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı ihtiyaçlarınızı karşılamak için yapacağınız harcamalarda aşırıya kaçmanız söz konusu olabilir.

Rüyada havanın kapalı olduğunu görmek sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine rivayet eder.

Rüyada havanın ısındığını görmek ferah bir eve geçileceğine, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye delalet eder.

Rüyada havanın sıcak olduğunu görmek çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, yolunda huzurla devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bakır havan görmek parasal olarak çok büyük destek vereceğine, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada havanın güneş olduğunu görmek kazancınızın artacağına, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, hiç istemediği işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada havanın güneşli olduğunu görmek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, zorluğa ve darlığa düşeceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada gündüz havanın karardığını görmek iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına inanılır.

Rüyada havanın karardığını görmek kendisiyle de gururlanacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments