Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapalı fincan görmek

Rüyada kapalı fincan görmek

Rüyada kapalı fincan görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, kötü kimselerin ağına düşeceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapalı fincan gördüyseniz:

  • Yapılacak önemli konuşmaları tepki vermeden dinlemenizde fayda var.

Rüyada kapalı fincan görmek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, kişinin rahat nefes alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapalı kahve fincanı görmek kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada türk kahvesi fincanı görmek tartışmalı bir işe girileceğine, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine işarettir.

Rüyada birinden fincan almak tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kahve fincanı aramak elinin darlığa düşeceğine, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına delalettir.

Rüyada beyaz boş fincan görmek kişinin adeta gençleşeceğine, rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına inanılır.

Rüyada birine fincan vermek adının yayılacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine rivayet eder.

Rüyada kupa fincan görmek hayatın belli bir düzene oturacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, şansının yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments