Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapalı olduğunu görmek

Rüyada kapalı olduğunu görmek

Rüyada kapalı olduğunu görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, yeni ilişkiler kurulacağına, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına yorulur.

Rüyada kapalı olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konularda çok fazla konuşmamanızda fayda var.

Rüyada kapalı yol görmek aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına delalet eder.

Rüyada kapalı şemsiye görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, imkân sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada okulda kapalı kalmak elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine alamet eder.

Rüyada yüzü kapalı erkek görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına işarettir.

Rüyada kapalı genç kadın görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, pişmanlığa, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Rüyada kapalı elbise giymek çok para kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, daha fazla mal sahibi olacağına inanılır.

Rüyada tek gözü kapalı görmek ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada havayı kapalı görmek kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments