Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açık bir bayanı kapalı görmek

Rüyada açık bir bayanı kapalı görmek

Rüyada açık bir bayanı kapalı görmek çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada açık bir bayanı kapalı gördüyseniz:

  • Kararsız yapıdasınız.

Rüyada kapalı bayanı açık görmek rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada açık bayanı kapalı görmek can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada açık bir bayanı kapalı görmek iş ve mekan değiştireceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına inanılır.

Rüyada kapalı bayanı saçı açık görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına işarettir.

Rüyada kapalı bir bayanı açık görmek evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine tabir olunur.

Rüyada kapalı bayanlar görmek iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine alamet eder.

Rüyada kapalı bayan görmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, başarı elde edeceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapalı bir bayan görmek yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments