Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapalı olan birini açık görmek

Rüyada kapalı olan birini açık görmek

Rüyada kapalı olan birini açık görmek atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına yorulur.

Rüyada kapalı olan birini açık gördüyseniz:

  • Unutmayın küçük egzersizler insanı her konuda rahatlatarak vücudun belli bir ahenge sahipolmasını sağlar.

Rüyada kapalıyken kendini açık görmek tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, keyfinin kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapalı bir insanın saçını açık görmek mutluluk ve saadete, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada başı kapalı birini açık görmek şifa ve ilaç bulacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada kapalı saçı açık görmek çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına delalet eder.

Rüyada açık insanı kapalı görmek endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapalı kişiyi açık görmek baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına tabir olunur.

Rüyada başı açık birini kapalı görmek duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapalıyı açık görmek parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments