Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okul kantini görmek

Rüyada okul kantini görmek

Rüyada okul kantini görmek geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, bankadaki hesaplarının da kabaracağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada okul kantini gördüyseniz:

  • Planlarınızı sonuna kadar sürdürmelisiniz.

Rüyada okul kantini görmek karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada kantin görmek ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada üniversite kantini görmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, aksi takdirde çok üzüleceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kantine gitmek bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada kantin işletmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına delalet eder.

Rüyada kantinden alışveriş yapmak geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada okulu bitirdiğini görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada okul forması almak iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments