Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kantin görmek

Rüyada kantin görmek

Rüyada kantin görmek ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada kantin gördüyseniz:

  • O zaman çıkarlarınızı gözleyin.

Rüyada kantine gitmek yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, tartışmaların son bulacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kantin işletmek dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine yorulur.

Rüyada üniversite kantini görmek sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına alamet eder.

Rüyada kantin görmek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kantinden alışveriş yapmak sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada okul kantini görmek büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, başarının garantileneceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments