Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanserli birini görmek

Rüyada kanserli birini görmek

Rüyada kanserli birini görmek ne yöne gideceğine, uykusuz ve halsiz düşeceğine, çaresiz ve yalnız kalacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, kendisini kazanmaya odaklayacağına, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, maddi ve manevi olarak destek göreceğine, iş hayatında saygı göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kanserli birini gördüyseniz:

  • Size karşı kullanılabilecek kişisel bilgiler paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada yakınının kanser olduğunu görmek riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, zor zamanlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada rahim kanseri olduğunu öğrenmek sevdiği kişilere kavuşacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine tabir olunur.

Rüyada kanser olduğunu bilmek ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işaret eder.

Rüyada kendini kanser görmek makamını garantileyeceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kanser olacağını öğrenmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, işlerin hafifleyeceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına işaret eder.

Rüyada cilt kanseri olduğunu görmek sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına inanılır.

Rüyada kanserli olmak zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, yaşamının uzun olacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine işarettir.

Rüyada kanser hastası birini görmek dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, özgüveninde artış yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments