Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanatlı maymun görmek

Rüyada kanatlı maymun görmek

Rüyada kanatlı maymun görmek yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, müjdeli haberler alacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, rahata ereceğine delalettir.

Rüyada kanatlı maymun gördüyseniz:

  • Evinizde veya yaşadığınız yerde yapacağınız düzenlemeler ya da birlikte yaşadığınız bir kişiyle sorunları detaylı şekilde ele almanız olumlu sonuçlar doğurabilir.

Rüyada kanatlı maymun görmek yanlış giden işlerin düzeltileceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine delalet eder.

Rüyada birden fazla maymun görmek hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, fırsatların teker teker elden kaçacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada ormanda maymun görmek ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına inanılır.

Rüyada eve maymun girdiğini görmek hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada maymuna benzemek uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine delalet eder.

Rüyada yılan ve maymun görmek işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, umutlarını kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada maymun ailesi görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına tabir olunur.

Rüyada maymun sesi duymak uzun yıllar boyunca çekeceğine, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments