Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kan ve idrar görmek

Rüyada kan ve idrar görmek

Rüyada kan ve idrar görmek ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, parasını dikkatli harcayacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada kan ve idrar gördüyseniz:

  • Zamanınızı paylaşmaktan çekinmeyin.

Rüyada idrarından kan görmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kanla karışık idrar yapmak karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına delalet eder.

Rüyada idrarından kan geldiğini görmek hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatının sorunlarla dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada idrar ve kan görmek birçok ortaklık kurulacağına, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, ününü ülke dışına taşıyacağına yorulmaktadır.

Rüyada idrar yerine kan aktığını görmek rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada idrarından kan gelmek malının ve parasının da artacağına, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kan ve idrar görmek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada idrardan kan gelmek hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments