Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada idrar ve kan görmek

Rüyada idrar ve kan görmek

Rüyada idrar ve kan görmek endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, moralinin ve sağlığının da bozulacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına inanılır.

Rüyada idrar ve kan gördüyseniz:

  • Birdenbire fazlasıyla duygusallaşabilirsiniz.

Rüyada idrarından kan geldiğini görmek zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, rüya sahibinin fakirleşeceğine işaret eder.

Rüyada idrarından kan gelmek bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada kanla karışık idrar yapmak çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada idrar ve kan görmek mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına delalettir.

Rüyada idrar yerine kan aktığını görmek çok büyük bir şok yaşayacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada idrarından kan görmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına inanılır.

Rüyada kan ve idrar görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, ticarete atılacağına, manevi anlamda çok yol katedileceğine delalet eder.

Rüyada idrardan kan gelmek ortaklıklar varsa da bozulacağına, çalışılan firmanın atağa geçeceğine, yaşama olan inancını tazeleyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments